2013. július 2., kedd

PÁROLT ZÖLDSÉGGEL TÖLTÖTT SZEZÁMMAGOS CSIRKEMELLEK (GLUTÉN ÉS LAKTÓZMENTES)

Hozzávalók:
3 db egész csirkemell (kb. 85 dkg)
2 db tojás
szezámmag
20-30 dkg fagyasztott zöldség

pici olaj

A csirkemelleket megmossuk, és ahol a legvastagabb, ott fogjuk és lukat vágunk bele.
A zöldséget megpároljuk.
Majd ahol a csirkébe a mélyedést vágtuk, oda betöltjük a párolt zöldséget, majd fogpiszkálóval átszúrjuk a széleit.
A tojást feltörjük és kikeverjük a sóval.
A csirkemelleket megforgatjuk benne, majd a szezámmagba.
Sütőpapíros tepsibe tesszük, picit megolajozzuk.
Alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben, 30 percig így sütjük, majd leszedjük róla, és kb. 20-25 percig sütjük, hogy szép színe legyen.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése