10 dkg puffasztott rizs darálva
1 cs gullon glutén és cukormentes keksz ledarálva (lila csomagos) - 130 gr
10 gr cukormentes kakaópor
35 gr DW 1.12 folyékony édesítő
3 dl tej
10 gr utifűmaghéj
Krém:
2 dl laktózmentes tejszín
25 dkg laktózmentes túró
2 db őszibarack
10 gr utifűmaghéj
ízlés szerint édesítő
baracklekvár
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit egy tálba alaposan össze gyúrjuk, majd a fele mennyiséget egy tortaforma aljára tesszük.
A krém hozzá valóit alaposan kikeverjük, turmix géppel is lehet.
Majd a tésztára tesszük a háromnegyedét.
Majd ismét a kekszes alapból jön, de erre már először lekvár és utána a fenn maradó krém.
Majd hűtőbe tesszük 3-4 órát, és ha össze állt , barackkal díszítve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése