Tápanyagérték 100 gr – ban:
kcal:151,35
feh: 9,33
ch: 7,32
zsír: 8,16
Hozzávalók:
Piskóta:
3 db tojás
1 dl tej laktózmentes vagy
kókusztej
4 dl víz
8 gr kakaópor
ízlés serint édesítő
100 gr hajdinaliszt
100 gr lenmagliszt
1 t. narancsos csokoládé -
cukor és gluténmentes
Krém:
0.5 kg túró – laktózmentes
2 dl tejszín – laktózmentes
citromlé
ízlés szerint édesítő
10 gr utifűmaghéj
Elkészítés:
A csokoládét a tejjel felolvasztjuk, majd az összes többi
hozzávalóval együtt alaposan kikeverjük.
Majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt
megsütjük. (tűpróba).
A krém hozzávalóit kikeverjük, utoljára adjuk hozzá az
utifűmaghéjat, majd rátesszük a piskótára és betesszük a hűtőbe 3-4 órára.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése