2013. december 30., hétfő

VANÍLIÁS KRÉMTÚRÓ TORTA (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
Piskóta:
3 db tojás
3 ek mester csalás gl mentes süteményliszt
0,5 cs sütőpor
édesítő
vaníliaaroma


Krém: (ha kis formát használunk, akkor a krémből maradni fog)
0,5 kg túró - laktózmentes
4 dl tejszín - laktózmentes
édesítő
vaníliaaroma
2 cs vaníliás pudingpor
3 dl tej - laktózmentes vagy kókusztej
5-10 gr útifű maghéj

cukrozatlan kakaópor

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt 18 fokon megsütjük.
A tejszínt kikeverjük robotgéppel a túróval, a pudingokat megfőzzük az édesítővel és aromával, majd beleöntjük a tejszínes túróba és tovább verjük a robotgéppel, legvégül az útifűvet hozzáadjuk.
Majd rátesszük a piskótára és megszórjuk a kakaóporral.
Mehet a hűtőbe egy éjszakára.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése