Hozzávalók:
2 cs gullon csokis keksz –
glutén és cukormentes , vagy piskóta ami már „megszikkadt”
6 ek kókuszreszelék
1 ek kakaópor
1-1,5 dl tej - laktózmentes vagy kókusz
édesítő
Töltelék:
1 cs csokoládés pudingpor –
gl és cukormentes
1 dl tej - laktózmentes vagy kókusz
2 dl víz
édesítő
kókuszreszelék
Elkészítés:
A kekszet vagy piskótát
ledaráljuk, majd az összes többi hozzávalóval együtt alaposan összegyúrjuk.
Egy csattos formába
lapítjuk úgy, hogy a szélein is legyen, majd betesszük a hűtőbe.
A pudingot megfőzzük, majd
bele kanalazzuk az időközben a hűtőből kivett formába.
Megszórjuk
kókuszreszelékkel, és egy éjjelre betesszük a hűtőbe.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése