Hozzávalók:
Piskóta:
3 db tojás
2 ek kókuszliszt
2 ek mester család
süteményliszt
1 cs sütőpor
1 dl víz
édesítő
Krém:
30 dkg túró – laktózmentes
10 dkg krémsajt – laktózmentes
édesítő
reszelt citromhéj
2 db mandarin
1 db narancs
2 dl tejszín –
laktózmentes
2 db zselatin
Díszítés:
mandula
mandarin
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit
alaposan kikeverjük, majd előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt 180 fokon
megsütjük. (tűpróba)
A krém hozzávalóit össze turmixoljuk,
de a zselatin a legvégén adjuk hozzá.
Ha kihűlt a piskóta,
kettévágjuk, megtöltjük, a tetejére is, majd betesszük a hűtőbe egy éjszakára, másnap
a maradék krémmel a széleit körbekenjük és díszítjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése