2014. február 16., vasárnap

TÖKMAGLISZTES SAJTOS KIFLIK (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)



Hozzávalók:
20 dkg gluténmentes liszt
10 dkg tökmagliszt
15 dkg sajt – laktózmentes
2 dl joghurt – laktózmentes
1 db tojás
1 cs sütőpor

+ 1 db tojás a kenéshez pici tökmagolajjal kikeverve
szezámmag a tetejére

Elkészítés:
A sajtot lereszeljük, és az összes hozzávalóval együtt kidolgozzuk, majd lisztezett nyújtódeszkára tesszük.
Átgyúrjuk, majd kinyújtjuk, kockákat vágunk belőle, feltekerjük kifli formára.
A tetejüket az olajos tojással megkenjük, majd megszórjuk szezámmaggal és 180 fokra előmelegített sütőben kb 20 perc alatt szép barnára sütjük.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése