2014. március 10., hétfő

ASZALT BARACKOS - CSOKIS MUFFIN (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


A lisztet és édesítőt itt tudod megvenni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/

Hozzávalók:
3 db tojás
2 ek (csapott) rizsliszt
2 ek (csapott) darált lenmagpehely
3 ek kókuszliszt
2 ek sweet 4 you édesítő
80 gr mogyorós csoki – gm,lm,chn
5 dkg aszalt sárgabarack
0,5 dl tej  laktóz vagy kókusz
5-6 ek víz
házi baracklekvár
Elkésztés:
Az összes hozzávalót alaposan robotgéppel összekeverjük, majd muffin formákba tesszük, a közepére pedig lekvárt teszünk.
Előmelegített sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
Tetejét darált édesítővel megszórjuk.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése