A lisztet és édesítőt itt tudod beszerezni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/
Hozzávalók:
25 dkg túró – laktózmentes
0,5 ek édesítő (sweet4
you)
3 db tojás
1 cs sütőpor
5 ek gluténmentes liszt
(Barbara)
5 ek tej – laktózmentes vagy
kókusz
Krém:
2 dl tejszín –
laktózmentes
1 cs camping krémsajt –
laktózmentes
0,25 ek édesítő (sweet 4
you)
Tetejére cukormentes
kakaópor
Elkésztés:
A piskóta hozzávalóit
robotgéppel alaposan kikeverjük, majd pite alakú szilikon formába tesszük.
Előmelegített sütőben 180
fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
A tejszínt kemény habbá
verjük, majd belekeverjük az édesítőt és krémsajtot.
Ha kihűlt a piskóta, akkor
a tetejére kenjük, majd megszórjuk kakaóporral.
Betesszük a hűtőbe pár
órára, hogy jól lehűljön és összeálljon.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése