A liszteket itt tudod beszerezni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/
Hozzávalók:
1 kg csirkemell
6 ek darált lenmagpehely
6 ek gluténmentes liszt
(Barbara)
3 db tojás
0,5 dl tej – laktózmentes vagy
kókusz
só
olaj
Elkészítés:
A csirkemellet alaposan
megmossuk, majd csíkokra vágjuk.
A tojást a sóval és tejjel
kikeverjük.
A lisztet a darált
lenmagpehellyel összekeverjük.
Majd jöhet a panírozás.
A csirkemellet először a
kikevert lisztbe, majd tojásba és ismét a lisztbe forgatjuk.
Ha kész vagyunk , akkor
olajba kisütjük.
Lehet tepsibe is
sütőpapíron akár olaj nélkül, vagy vékonyan megkenve olajjal.
Minden változat nagyon
finom.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése