Hozzávalók:
3 db tojás (nagy)
édesítő
2 ek olvasztott vaj –
laktózmentes
2 ek púpos szezámmag liszt
2 ek púpos gl mentes liszt
(barbara)
1 kk szódabikarbóna
4 dl tejszín –
laktózmentes
1 ek kakaópor – cukrozatlan
édesítő
csokikocka
Elkészítés:
A muffin alap hozzávalóit
alaposan kikeverjük robotgéppel, majd muffin formákba öntjük és előmelegített
sütőben 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
A tejszínt felverjük
kemény habbá, majd beletesszük az édesítőt és a kakaóport, avval is elkeverjük.
Majd ha a muffin megsült
és kihűlt , kettévágjuk kiszedjük a belsejét, azt belekeverjük a habba, majd a
piskótás habbal megtöltjük őket.
A tetejére is teszünk
habot és csoki kockával díszítjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése