Hozzávalók:
1 réteg:
20 szem aszalt sárgabarack
2 ek kókuszliszt
édesítő
1 ek gyümölcs mix
lisztkeverék
1 ek mézpótló
2.réteg
25 dkg túró
2 ek sárgabarack lekvár
1 ek joghurt
1 ek mézpótló
1 cs zselatinfix
édestő
3.réteg
házi csoki
Elkészítés:
Az első rétegnél a
sárgabarackot aprítógéppel feldaraboljuk, majd a többi hozzávalóval együtt
összedolgozzuk, átgyúrjuk.
Egy szilikon muffin forma
aljára nyomkodjuk.
A 2 . réteg hozzávalóit
kikeverjük, ráöntjük az 1. rétegre.
Majd házi csoki jön.
Egy éjjelre betesszük a
hűtőbe, hogy össze álljon.
Másnap fogyasztható.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése