Hozzávalók:
Túró réteg
35 dkg túró – laktózmentes
150 gr joghurt –
laktózmentes
édesítő
3 ek kókuszliszt
Gesztenye réteg
25 dkg natúr
gesztenyemassza
rumaroma
édesítő
10 dkg sajtkrém –
laktózmentes
4-5 ek tejszín –
laktózmentes
Meggylekvár – házi
cukor,glutén,laktózmentes
Házi csoki
Elkészítés:
A túrós réteg összetevőit
alaposan kikeverjük, majd egy tálcára folpackot teszünk és téglalap alakba
rátesszük a túrót.
A gesztenyés réteget is
kikeverjük, majd rákenjük a túrós rétegre, majd jöhet a meggylekvár.
Majd feltekerjük és egy
éjjelre hűtőbe tesszük.
Másnap házi csokit
olvasztunk és megkenjük vele.
Betesszük a hűtőbe 1-2
órára, majd fogyasztható.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése