2014. március 23., vasárnap

TÁRKONYOS - TEJSZÍNES CSIRKECOMBOK (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
6 db csirkecomb
bors
pirospaprika
tárkony
2 ek tejszín – laktózmentes
4 ek olaj
1 db tojás

Elkészítés:
A csirkecombokról lehúzzuk a bőrét. majd alaposan megmossuk.
Az olajat,tejszínt,sót,borsot,pirospaprikát,tárkonyt,tojást kikeverjük.
Egy tepsi aljára alufóliát teszünk keresztbe majd hosszába.
A csirkecombokat össze forgatjuk a páccal, majd bele tesszük az alufóliába..
Összecsomagoljuk, majd 30 percet így sütjük 180 fokra előmelegített sütőben.
Majd kibontjuk a csomagot és még 20 percig sütjük.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése