Alapanyagokat itt tudsz vásárolni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/
Hozzávalók:
1 egész csirkemell
só
bors
grill fűszerkeverék
1 ek mézpótló
1 kk zsálya
olaj
gluténmentes tészta
Elkészítés:
A csirkét alaposan
megmossuk, majd csíkokra vágjuk.
A sót, borsot, mézpótlót,
zsályát, grill fűszerkeveréket kikeverjük egy kis olajjal.
A csirkére ráöntjük,
alaposan összekeverjük vele.
A serpenyőt
felforrósítjuk, majd bele tesszük a csirkét, megpirtjuk, majd lefedve hagyjuk
puhulni.
A tésztát közben kifőzzük.
A hús kb. 30 perc alatt
finom puha lesz és tálalható is a tésztával.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése