Hozzávalók:
3 db tojás
0,5 cs sütőpor
édesítő
2 ek mákliszt
2 ek gyümölcsmix liszt
szükség szerint pici víz
Krém:
1 db ananász
édesítő
3 dl víz
1 cs vaníliás pudingpor –
haas – gluténmentes
1 cs zselatin
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit
alaposan kikeverjük robotgéppel, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb. 23
perc alatt megsütjük.
Az ananászt megpucoljuk,
megmossuk, majd feldaraboljuk.
Robotgéppel pépesítjük.
A pudingot a vízben
megfőzzük, majd ha kissé meghűlt , akkor hozzákeverjük az ananászt, majd bele
tesszük a zselatint.
Ezt ráöntjük a piskótára,
majd egy éjszakára betesszük a hűtőbe.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése