2014. április 27., vasárnap

FŰSZERES PARADICSOMOS CSIRKEFALATOK (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Alapanyagok egy helyről:
http://www.etel-allergia-abc.hu/


Hozzávalók:
2,5 db egész csirkemell
0,5 l paradicsomlé cukormentes (házi)
zsálya
bors
olaj
1 dl kókusztej

laktózmentes sajt reszelve a tetejére

Elkészítés:
A csirkét megmossuk, majd apró kockákra vágjuk.
Az olajat felhevítjük, és beletesszük a csirkét.
Megpirítjuk.
A paradicsomlét kikeverjük a fűszerekkel és kókusztejjel, majd ráöntjük a csirkére, és addig pároljuk, főzzük, amíg a hús jó puha nem lesz és a paradicsomlé kissé nem sűrűsödik.
Gluténmentes tésztával tálaltam.
 Jó étvágyat!

A tészta:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése