Alapanyagok egy helyről:
http://www.etel-allergia-abc.hu/
Hozzávalók:
2,5 db egész csirkemell
0,5 l paradicsomlé
cukormentes (házi)
zsálya
só
bors
olaj
1 dl kókusztej
laktózmentes sajt reszelve
a tetejére
Elkészítés:
A csirkét megmossuk, majd
apró kockákra vágjuk.
Az olajat felhevítjük, és
beletesszük a csirkét.
Megpirítjuk.
A paradicsomlét kikeverjük
a fűszerekkel és kókusztejjel, majd ráöntjük a csirkére, és addig pároljuk,
főzzük, amíg a hús jó puha nem lesz és a paradicsomlé kissé nem sűrűsödik.
Gluténmentes tésztával
tálaltam.
A tészta:
http://www.etel-allergia-abc.hu/tesztak_koretek_93/pasta_doro_glutenmentes_teszta_500_gr___penne_425
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése