2014. április 27., vasárnap

SZTRACSATTELA SZELET SÜTÉS NÉLKÜL (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)




Hozzávalók:
1 réteg:
50 gr glutén és cukormentes keksz
1 kk kakaópor – cukormentes
2 ek kókuszliszt
1 dl kókuszkrém

2 réteg:
20 dkg totu / túró – laktózmentes
10 dkg házi csoki
1 dl kókuszkrém
1,5 dl rizstejszín / tejszín – laktózmentes
1 cs zselatin

Elkészítés:
Az 1. réteg hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, a kekszet jól összedarabolva tesszük bele, majd egy formába nyomkodjuk.
A 2. réteg hozzávalóit robotgéppel kikeverjük, utolsónak adjuk hozzá a zselatint a szokásos módon, majd ráöntjük a keksz rétegre.
Egy éjjelre a hütőbe tesszük.
Másnap fogyasztható.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése