Hozzávalók:
1 réteg:
50 gr glutén és
cukormentes keksz
1 kk kakaópor –
cukormentes
2 ek kókuszliszt
1 dl kókuszkrém
2 réteg:
20 dkg totu / túró – laktózmentes
10 dkg házi csoki
1 dl kókuszkrém
1,5 dl rizstejszín / tejszín –
laktózmentes
1 cs zselatin
Elkészítés:
Az 1. réteg hozzávalóit
alaposan összegyúrjuk, a kekszet jól összedarabolva tesszük bele, majd egy
formába nyomkodjuk.
A 2. réteg hozzávalóit
robotgéppel kikeverjük, utolsónak adjuk hozzá a zselatint a szokásos módon,
majd ráöntjük a keksz rétegre.
Egy éjjelre a hütőbe
tesszük.
Másnap fogyasztható.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése