2014. április 6., vasárnap

GRÁNÁTALMÁS KEHELY (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)



Hozzávalók:
1 üv bio gránátalmalé (3 dl)
1 cs vaníliás pudingpor – haas gluténmentes
édestő
1 dk kókuszkrém
Túró réteg
25 dkg túró – laktózmentes
1 dl kókuszkrém
édesítő
fahéj

kókuszchips
Elkészítés:
A pudingot megfőzzük a gránátalmalében, majd a kókuszkrémet hozzá keverjük.
A túrót kikeverjük az édesítővel és kókuszkrémmel, majd elfelezzük, és az egyik felébe fahéjat teszünk.
A kelyhekbe először a sima túrókrémből teszünk, majd jön a gránátalmás puding, majd a fahéjas túró , majd ismét puding és kókuszchips a tetejére.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése