Alapanyagok egy helyről:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
2 db tojás
2-3 dl víz
10 dkg lenmagliszt
10 dkg mandulaliszt
10 dkg rizsliszt
1 ek utifűmaghéj
1 ek lenmag
1 ek szezámmag
só
+ tetejére szezámmag ,
lenmag
1 db tojás
1 db tojás
olaj
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy
tálban alaposan összegyúrjuk, majd hagyjuk 30 percet állni.
Majd sütőpapíros tepsire
olajos kézzel gombócokat formálunk.
Az oldalát megszúrkáljuk,
majd megkenjük tojással, bevagdossuk a tetejét és magokkal megszórjuk.
Majd előmelegített sütőben
180 fokon kb 30-40 perc alatt légkeverésen megsütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése