2014. május 11., vasárnap

MAGOS ZSÖMLÉK (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Alapanyagok egy helyről:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
2 db tojás
2-3 dl víz
10 dkg lenmagliszt
10 dkg mandulaliszt
10 dkg rizsliszt
1 ek utifűmaghéj
1 ek lenmag
1 ek szezámmag

+ tetejére szezámmag , lenmag
1 db tojás

olaj

Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálban alaposan összegyúrjuk, majd hagyjuk 30 percet állni.
Majd sütőpapíros tepsire olajos kézzel gombócokat formálunk.
Az oldalát megszúrkáljuk, majd megkenjük tojással, bevagdossuk a tetejét és magokkal megszórjuk.
Majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 30-40 perc alatt légkeverésen megsütjük.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése