2014. május 11., vasárnap

NARANCSOS ROLÁD (GLUTÉN, LAKTÓZ, CUKORMENTES)



Alapanyagok egy helyről:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Piskóta:
2 db tojásfehérje
0,5 dl narancs leve
Krém:
1-1,5 dl kókusz vagy rizstej
0,5 dl narancs leve
2 db tojássárgája
szükség szerint édesítő
1 ek keményítő
2 ek kókuszkrém

Elkészítés:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a narancslével, majd pici olajjal egy sütőpapírt kikenünk és kocka alakban rákenjük.
Előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt 180 fokon megsütjük.
A tejet feltesszük forrni, majd ha forr beletesszük a többi hozzávalót alaposan kikeverjük, a keményítőt úgy, hogy a meleg tejből keverünk hozzá.
Majd a tojásfehérje lapot leszedjük a papírról, majd megkenjük, feltekerjük.
Tálalásig hűtőbe tesszük.
Darált édesítővel, naranccsal, reszelt narancs héjjával tálalhatjuk.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése