Alapanyagok egy helyről:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
2 db tojásfehérje
0,5 dl narancs leve
Krém:
1-1,5 dl kókusz vagy
rizstej
0,5 dl narancs leve
2 db tojássárgája
szükség szerint édesítő
1 ek keményítő
2 ek kókuszkrém
Elkészítés:
A tojásfehérjét kemény
habbá verjük a narancslével, majd pici olajjal egy sütőpapírt kikenünk és kocka
alakban rákenjük.
Előmelegített sütőben kb.
10 perc alatt 180 fokon megsütjük.
A tejet feltesszük forrni,
majd ha forr beletesszük a többi hozzávalót alaposan kikeverjük, a keményítőt
úgy, hogy a meleg tejből keverünk hozzá.
Majd a tojásfehérje lapot
leszedjük a papírról, majd megkenjük, feltekerjük.
Tálalásig hűtőbe tesszük.
Darált édesítővel, naranccsal,
reszelt narancs héjjával tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése