2014. május 3., szombat

MEGGYES PANNA COTTA (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Alapanyagokat egy helyről:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
1,5 dl kókusztej vagy laktózmentes
3 dl tejszín – laktózmentes
5 dkg meggy
édesítő
1,5 cs zselatin

Tetejére meggylekvár kókuszkrémmel kikeverve
meggy
Elkészítés:
A tejet felforraljuk az édesítővel, majd hozzáadjuk a tejszínt, közben a zseltint feloldjuk forró vízben.
A tejszínes tejbe tesszük a meggyet, majd legvégül a zselatint, alaposan kikeverjük, majd formába öntjük.
Betesszük a hűtőbe, hogy jól lehűljön és összeálljon.

Másnap a meggyes kókuszkrémes lekvárral tálaljuk és meggyel díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése