Hozzávalók:
Piskóta:
2 db tojás
1 ek kókuszliszt
1 ek darált dió
édesítő
0,5 cs sütőpor
5 ek víz
Krém:
25 dkg camping laktózmentes sajtkrém
20 dkg darált dió
édesítő
2,5 dkg sárgarépa
1 dl narancslé 100 % cukormentes
1 cs zselatin
Teteje:
1,5 dl narancslé 100% cukormentes
keményítő
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd
előmelegített sütőben 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.
A répát megpucoljuk,megmossuk, majd felkockázzuk ,
megfőzzük, majd ha puha és lehűlt akkor botmixerrel péppé daráljuk.
Az összes többi hozzávalóval együtt alaposan kikeverjük,
majd a kihűlt piskótára tesszük.
A zseléhez felforralunk 1 dl narancslevet, míg a maradék fél
deciben kikeverjük a keményítőt.
Majd forrásnál bele keverjük, majd ha sűrű, akkor levesszük
a tűzről, és a sajtkrémes rétegre tesszük.
Majd hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Jó étvágyat!