Hozzávalók:
Piskóta:
30 dkg Mester család süteményliszt
2 dkg Mester család kakaópor
5 g sütőpor
2 ek édesítő (1:4)
3 dl növényi tej
Krém:
25 dkg növényi mascarpone
3 dl növényi tejszín
ízlés szerint édesítő
+ 25 dkg mentes csokoládé (olvasztva)
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit egy tálban kikeverjük, majd sütőpapíros tepsin eloszlatjuk ( mint amikor piskóta tekercset készítünk).
180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
A növényi tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az édesítőt és a mascarponét, és alaposan kikeverjük vele.
Ha megsült a piskóta, akkor egy kenyérformát folpackkal kibélelünk.
A piskóta egyik felét belemorzsoljuk, majd az olvasztott csokoládé felét ráöntjük, majd jön a krém, utána a csoki másik fele, végül a maradék piskótával beborítjuk.
Kb. 1-2 órát hütőben pihentetjük, majd fogyasztható.