Hozzávalók:
50 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék
10 dkg édesítő (1:4)
20 dkg margarin
3,75 dl növényi tej
1 cs sütőpor
Krém:
9 dl cukormentes növényi tejszín - felverhető
25 dkg vegán mascarpone
10 dkg Nutriversum Pea & Rice marcipános proteinpor
ízlés szerint édesítő
+ kb. 2 dl koffeinmentes kávé
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük, majd a margarint beledolgozzuk, végül a növényi tejjel alaposan kikeverjük.
Két nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd elosszuk benne a tésztát és 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük. ( a tepsik nagy méretűek - mint a gáztepsié ).
A krémhez a tejszínt felverjük, majd hozzáadjuk az összes többi alapanyagot, és alaposan kikeverjük.
Ha a piskóták megsültek és meghűltek, akkor kettévágjuk hosszába.
Majd elkezdjük rétegezni.
Egy lap, majd meglocsoljuk a kávéval, majd krém....egész addig amíg el nem fogy.
Hagyjuk 4-5 órát míg összeáll, majd fogyaszthatjuk.