Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék
3 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék
5 dkg Vegan Pro - barackos - joghurt
5 g sütőpor
3 dkg édesítő (1:4)
3,5 dl víz
Krém:
10 dkg Nutriversum barack jam
6,5 dkg Nutriversum dióvaj
10 dkg Nutriversum kesudióvaj
3,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - barackos - joghurt
kb. 1 dl növényi tejszín - cukormentes
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól kikeverjük.
A masszát egy sütőpapírral bélelt ( én gáztepsit használtam ) tepsibe egyengetjük, majd 180 fokon kb. 20 - 25 perc alatt megsütjük.
A krémhez az összes alapanyagot egy tálba tesszük és alaposan kikeverjük.
Ha megsült és meghűlt a piskóta, akkor három egyenlő részre vágjuk.
Majd az egyik lapot egy tálcára helyezzük, megkenjük a krém felével, majd erre jön a második lap és a krém másik fele, végül az utolsó lap.
Hagyjuk 2-3 órát, hogy összeálljon, majd fogyasztható.