Hozzávalók:
Piskóta:
3 db tojás
3 ek kókuszliszt
3 ek gluténmentes süteményliszt (mester család)
édesítő
1 cs sütőpor
fahéj
0,5 dl víz
Krém:
2 db alma
fahéj
25 dkg krémsajt – camping laktózmentes
5 ek tejszín – laktózmentes vagy kókusz
édesítő
Tetejére:
Házi fehércsoki:
10 dkg kókuszzsír
30 gr kókusztejpor
0,5 dl tejszín
édesítő
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd
előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Az almát megpucoljuk, megmossuk, majd lereszeljük.
A fahéjjal és édesítővel megpároljuk, majd hagyjuk kihűlni,
ha kihűlt, akkor a krémsajtot fellazítjuk a tejszínnel, majd bele keverjük az
almát.
Kikeverjük, majd a piskótát kettévágjuk és megtöltjük a
krémmel.
Rátesszük a tetejét.
A kókuszzsírt felolvasztjuk, majd belekeverjük az édesítőt,
tejszínt és kókusztejport, majd rácsorgatjuk a piskótára.
Betesszük a hűtőbe, hogy jól lehűljön, majd tálalható.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése