Alapanyagokat egy helyről:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
2 db tojás
2 ek mandulaliszt
2 ek gyümölcsmix liszt
édesítő
eperlekvár
5 dkg eper
1 dl kókuszkrém
zselatin (lehet utifűmaghéj
is)
édesítő (elhagyható)
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük
robotgéppel, majd szilikon formába nyomkodjuk (muffin – nagyobb méret),
előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
Megkenjük lekvárral.
Majd az epret
összeturmixoljuk, hozzáadjuk a kókuszkrémet, majd a zselatint, és ráöntjük a
formára.
Egy éjjelre a hűtőbe
tesszük.
Másnap fogyasztható.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése