Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
1 réteg:
10 szem aszalt szilva
1 ek mandulaliszt
2 ek kókuszliszt
1,5 ek gyümölcsmix liszt
10 ek víz
édesítő
5 gr utifűmaghéj
2 réteg:
20 dkg túró - laktózmentes vagy Totu
édesítő
1 dl kókusztej
zselatin
Elkészítés:
Az 1 réteg hozzávalóit
robotgéppel kikeverjük. (az enyém szeletel is, így az aszalt szilvát darabolta)
Majd egy 18 cm formába
nyomkodjuk.
A 2 réteg hozzávalóit is
alaposan kikeverjük robotgéppel, majd ráöntjük az 1 rétegre.
Egy éjjelre betesszük a hűtőbe,
hogy jól össze álljon.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése