Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
3db tojás
édesítő
1 késh szódabikarbóna
4 ek kókuszliszt
4 ek rizsliszt
3 dl víz
Krém:
20 dkg eper
1 érett avókádó
zselatin
édesítő
Házi csoki
eper
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit
alaposan kikeverjük, majd szilikon formába öntjük, előmelegített sütőben kb. 30
perc alatt megsütjük (tűpróba)
Az epret az avokádóval
össze turmixoljuk, majd hozzáadjuk az édesítőt és zselatint.
A megsült és kihűlt
piskótára öntjük.
Megkenjük házi csokival,
majd eperszemeket teszünk bele.
Betesszük a hűtőbe, hogy
jól össze álljon.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése