2014. június 14., szombat

EPERKRÉMES (GLUTÉN,TEJ,CUKORMENTES)

Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Piskóta:
3db tojás
édesítő
1 késh szódabikarbóna
4 ek kókuszliszt
4 ek rizsliszt
3 dl víz

Krém:
20 dkg eper
1 érett avókádó
zselatin
édesítő

Házi csoki
eper
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd szilikon formába öntjük, előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük (tűpróba)
Az epret az avokádóval össze turmixoljuk, majd hozzáadjuk az édesítőt és zselatint.
A megsült és kihűlt piskótára öntjük.
Megkenjük házi csokival, majd eperszemeket teszünk bele.
Betesszük a hűtőbe, hogy jól össze álljon.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése