Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
5 dkg rizsliszt
5 dkg tápióka keményítő
5 dkg mandulaliszt
édesítő
5 dkg kókuszzsír
kb 0,5 dl víz
eper
eperlekvár
1 cs gluténmentes szamóca
puding
2 ek kókuszkrém
1 ek kakaópor –
cukrozatlan.
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit
alaposan kigyúrjuk, majd szilikon muffinformákba nyomkodjuk és előmelegített
sütőben kb 15 perc alatt megsütjük.
Majd eperlekvárt teszünk
bele, majd eperszemeket.
A pudingot 2 dl vízben
megfőzzük édesítővel.
A kókuszkrémet kikeverjük
kakaóporral, és majd a megszilárdult muffinra kenjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése