2014. június 5., csütörtök

MINI KAKAÓS TEKERCSEK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
50 dkg FibFibrepast
25 dkg rizsliszt
1,5 dl kókusztej
2,5 dkg élesztő
5 dkg vaj
pici só

cukrozatlan kakaópor
édesítő

1 ek olaj
6 ek kókusztej

Elkészítés:
A tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd az összes többi hozzávalóval együtt kikeverjük, majd hagyjuk fél órát állni.
Kilisztezett deszkán újra átgyúrjuk, majd kinyújtjuk.
Megszórjuk kakaóporral és édesítővel, feltekerjük,majd felszeleteljük.
Az olajos kókusztejjel megkenjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése