2014. június 21., szombat

EPRES-CSOKIS "MUFFINOK" (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
5 dkg rizsliszt
5 dkg tápióka keményítő
5 dkg mandulaliszt
édesítő
5 dkg kókuszzsír
kb 0,5 dl víz

eper
eperlekvár
1 cs gluténmentes szamóca puding
2 ek kókuszkrém
1 ek kakaópor – cukrozatlan.


Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kigyúrjuk, majd szilikon muffinformákba nyomkodjuk és előmelegített sütőben kb 15 perc alatt megsütjük.
Majd eperlekvárt teszünk bele, majd eperszemeket.
A pudingot 2 dl vízben megfőzzük édesítővel.
A kókuszkrémet kikeverjük kakaóporral, és majd a megszilárdult muffinra kenjük.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése