Sok sok gluténmentes alapanyag egy helyen jó áron:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
5 db tojás
1 ek cukrozatlan kakaópor
1 cs sütőpor
4 ek Nutri Free Mix Per Dolci (itt található)
édesítő
Krém:
1 cs natúr gesztenyemassza
rumaroma
édesítő
1 dl kókuszkrém
1 cs zselatinfin
teteje:
Házi csoki
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot
verünk, majd a többi hozzávalót fokozatosan adjuk hozzá, krémesre keverjük.
Majd előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük
(tűpróba).
A krém összetevőit össze turmixoljuk, majd ha megsült és
kihűlt a piskóta, akkor kettévágjuk és bele tesszük a krémet. (csatos forma a
legjobb).
Betesszük egy éjjelre a hűtőbe, másnap levesszük a forma
oldalát, majd a házi csokit elkészítjük, és a tetejére csorgatjuk.
Hagyjuk dermedni , kihűlni, majd tálalható.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése