2014. szeptember 13., szombat

TÖLTÖTT BURGONYA (GLUTÉN,LAKTÓZ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
6 szem nagyobb burgonya
1 db hagyma
1 db paradicsom
1 db paprika
1 cs májkrém (glutén és laktózmentes)
2 db tojás

ízlés szerint fűszerek

Elkészítés:
A burgonyákat megmossuk, majd megfőzzük.
A hagymát megpucoljuk, majd feldaraboljuk, a paprikát és paradicsomot is megmossuk majd feldaraboljuk.
Egy tálba tesszük őket,hozzáadjuk a tojásokat és a májkrémet, majd kikeverjük.
Ha megfőtt a burgonya, akkor kettévágjuk, kiszedjük a belsejét, majd hozzátesszük a májkrémes keverékhez.
Az egészet összeturmixoljuk, vagy alaposan kikeverjük, és a masszát a kikapart belsejű burgonyákba tesszük.
Majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 30 - 40 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!

Az alapanyagokat egy helyről itt találod jó áron: Ételallergia Abc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése