Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
4 db tojás
3 ek gesztenyeliszt
2 ek barackmag liszt
édesítő
1 kk szódabikarbóna
Málnás krém:
25 dkg málna
2 ek mézpótló
ha szükséges akkor édesítő
1 cs zselatinfix, de használható útifűmaghéj
3-4 ek kókuszkrém
Teteje:
Házi csoki
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd előmelegített sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük.
A krém hozzávalóit összeturmixoljuk, majd ráöntjük a piskótára.
A tetejére házi csoki kerül, de úgy, hogy a málna levét felhasználjuk hozzá.
Egy éjjelre betesszük a hűtőbe.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése