2015. április 14., kedd
PALEO OROSZKRÉM TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
5 db tojás
ízlés szerint édesítő
1 késh szódabikarbóna
3 ek víz
1,5 ek útifűmaghéj
3 ek kókuszliszt
vanílía aroma, vagy vanília kikapart belseje
1,5 ek mandulaliszt
Krém:
0,5 dl kókusztej
édesítő
1 narancs reszelt héjja
vanília aroma vagy vanília kikapart belseje
rumaroma
mazsola
2 db tojás
konjac liszt
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét kemény habbá verjük.
A többi alapanyagot folyamatosan hozzáadjuk.
Majd egy csattos formába 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb 25 -30 perc alatt (tűpróba).
A krém hez a tejet felforraljuk, majd hozzáadunk mindent, a végén adjuk a tojásokat felverve majd a konjaclisztet.
Ha meghűlt a piskóta , kettévágjuk, majd megtöltjük.
Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése