2015. július 4., szombat
PÁLMALEVÉL SÜTI - MEGGYLEKVÁRRAL (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
15 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
15 dkg Nutri free ix per pasta fresca (itt találod)
1 cs porélesztő
édesítő
15 dkg növényi margarin
1 csapott ek útifűmaghéj (itt találod)
1 dl víz
Házi meggylekvár
+ 1 db tojás
édesítő szóráshoz
porédesítő a végsó szóráshoz
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálba tesszük, majd alaposan kidolgozzuk (a margarint olvasztva).
Majd hagyjuk egy órát kelni.
Az idő letelte után, egy lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd megkenjük lekvárral.
Mindkét oldaláról felcsavarjuk, majd felszeleteljük, édesítővel megszórjuk, majd tojással lekenjük.
180 fokra előmelegítjük a sütőt, majd kb. 25-35 perc alatt megsütjük.
Porédesítővel megszórva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése