2015. július 8., szerda

VANÍLIÁS - CSOKIS KOSÁRKA (GLUTÉN, TEJ, CUKOR, SZÓJAMENTES, SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
10 dkg kókuszliszt (itt találod)
vanília aroma
2 db tojás
55 gr olvasztott kókuszzsír / kókuszolaj (itt találod)

Krém:
2 dl kókusztej
1 dl kókuszkrém (itt találod)
édesítő
vanília puding

házi csoki
Készítéséről videó itt - KATT

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd fél órára a hűtőbe tesszük (kihagyható lépés).
Majd szilikonos muffin formába kosárkákat formázunk és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Közben elkészítjük a pudingot, majd a megsült és kihűlt kosárkákba házi csokit teszünk, majd a pudingot.
Mentalevéllel díszítjük.

Videó a készítésről:








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése