Hozzávalók:
20 dkg Il pane di anne glutén-tej-tojásmentes süteményliszt
10 dkg darált dió
édesítő
12 dkg növényi margarin
szerecsendió
fahéj
ha szükséges akkor 1-2 ek kókusztej
+ darált dió-édesítő
+ rumaroma
+ házi csoki
Elkészítés:
A linzer alaphoz az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd 1 órára hűtőbe tesszük.
Majd lisztezett vagy darált dióval (én evvel csináltam) megszórt lapon kinyújtjuk, majd szaggatjuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb 13 perc alatt megsütjük.
Díszítésként lehet házi csoki, lehet házi csoki és beforgatjuk a darált diós keverékbe, illetve lehet rumaromás alap (evvel megkenjük) majd beforgatjuk a darált diós keverékbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése