2016. január 29., péntek

DIÓS - KAKAÓS CSIGA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
14 dkg durvára darált dió (én a szeletelő gépembe tettem és ott "daráltam meg")
4 dkg édesítő (1:5)
10 dkg Nocarb rost sütőmix
1 tk szódabikarbóna
kb 1 - 1,5 dl kókuszkrém - Alpro

+ édesítő
+ cukrozatlan kakaópor
+ kókusztej

Elkészítés:
Az összes alapanyagot összedolgozzuk, majd 20 percet pihentetjük.
Majd kinyújtjuk, megszórjuk édesítővel, kakaóporral, feltekerjük, felvagdossuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, kókusztejjel megkenjük, majd b 18 perc alatt megsütjük 180 fokon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése