2016. január 29., péntek
DIÓS - KAKAÓS CSIGA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
14 dkg durvára darált dió (én a szeletelő gépembe tettem és ott "daráltam meg")
4 dkg édesítő (1:5)
10 dkg Nocarb rost sütőmix
1 tk szódabikarbóna
kb 1 - 1,5 dl kókuszkrém - Alpro
+ édesítő
+ cukrozatlan kakaópor
+ kókusztej
Elkészítés:
Az összes alapanyagot összedolgozzuk, majd 20 percet pihentetjük.
Majd kinyújtjuk, megszórjuk édesítővel, kakaóporral, feltekerjük, felvagdossuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, kókusztejjel megkenjük, majd b 18 perc alatt megsütjük 180 fokon.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése