2016. január 28., csütörtök
SÓS ÓRIÁS PEREC (GLUTÉN,TEJ, CUKOR, SZÓJAMENTES)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Van nektek olyan, hogy felkeltek és azt mondjátok.. Ma ilyet kell csinálnom??? :D
Ma velem pont ez volt..
Igazi, puhos,dagi,sós pereceket szerettem volna.. és sikere volt, Anna rögtön neki esett.. Ő imádja a sós dolgokat :D
Hozzávalók (3 nagy perechez)
25 dkg nutri free mix per pane (itt találod)
1 kk útifűmaghéj (itt találod)
só
4 gr porélesztő
2,5 dkg növényi margarin
kb. 3 dl kókusztej - Alpro
+ lenmag a szóráshoz
+ 1 db tojás - 1 kk nutri free mix per pane - só- víz elegye
Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni 1 órát.
Majd 3 fele vesszük, lisztezett lapon kisodorjuk és pereceket formázunk belőle.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd 180 fokos sütőben 10 percig sütjük, majd lekenjük és megszórjuk lenmaggal, majd még 10 perc után újra kenjük, és még 10 percig sütjük.
Tehát 30 percet sütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése