Hozzávalók:
5 db tojás
15 dkg Mester sütiliszt
2 ek édesítő (1:4)
4 gr sütőpor
1 ek mester holland kakaópor
Krém:
3 dl Meggle Decor növényi habtejszín
1 cs vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
2 dl rizstej
+ mester diabetikus étbevonó / paleo csoki
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, majd folyamatosan beleforgatjuk a többi alapanyagot.
Szilikon tortaformába tesszük (20 cm), majd 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.
A pudingot megfőzzük a rizstejben, a tejszínt felverjük kemény habbá, majd amikor meghűlt a puding, akkor hozzáadjuk és alaposan kikeverjük, majd a piskótára tesszük, végül csokival borítjuk.
Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése