2016. szeptember 4., vasárnap

KEDVENC MESTER KENYEREM (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
45 dkg Mester házi kenyérliszt
1 ek burgonyapehely
1 ek kölesliszt

1 cs porélesztő
kb 4,3 dl víz
2 ek olaj

Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, kanállal elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, jó alaposan kidolgozzuk, majd hozzáadjuk az olajat, evvel is eldolgozzuk, majd vizes kézzel formázzuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd lekenjük vékonyan olajjal, bevagdossuk a tetejét.
30 percig 50 fokon kelesztjük, majd 180 fokon kb 20-30 megsütjük.

4-5 napig is eláll!!!!!!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése