2016. szeptember 4., vasárnap
KEDVENC MESTER KENYEREM (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
45 dkg Mester házi kenyérliszt
1 ek burgonyapehely
1 ek kölesliszt
só
1 cs porélesztő
kb 4,3 dl víz
2 ek olaj
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, kanállal elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, jó alaposan kidolgozzuk, majd hozzáadjuk az olajat, evvel is eldolgozzuk, majd vizes kézzel formázzuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd lekenjük vékonyan olajjal, bevagdossuk a tetejét.
30 percig 50 fokon kelesztjük, majd 180 fokon kb 20-30 megsütjük.
4-5 napig is eláll!!!!!!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése