2016. szeptember 19., hétfő
EPRES MORZSÁS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
12,5 dkg Nocarb rost sütőmix
2 ek édesítő (1:4)
3 db tojás
4 dkg kókuszolaj
1 kk fahéj
+ kb 20 dkg eper (nekem fagyasztott volt)
+ 1 ek mézpótló
+ kb 1 ek Nocarb almarost
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összemorzsoljuk, majd a felét egy 18x18 as szilikon formába tesszük.
Az epret felengedjük, majd hozzákeverjük a mézpótlót és almarostot (aki akarja édesítheti még), rátesszük a morzsás tésztára, majd befedjük a maradék tésztával.
180 fokra előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése