2016. szeptember 14., szerda

HAMIS BOLOGNAI (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
50 dkg darált hús (nálam pulyka volt)

bors
1 fej vöröshagyma
6-8 szem koktélparadicsom
0,5 l paradicsomszósz
oregánó
1 ek fokhagymakrém
3 ek olaj

Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, aprítógéppel felaprítjuk.
Olajon a hagymát a fokhagymakrémmel együtt összekeverve üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, elkeverjük, majd a húst.
Megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomokat (négybe vágva), és a paradicsomszószt, majd összefőzzük.

Nutri free spagettivel tálaltam, plusz rántott hússal :)

A rántott hús panírja:
Kukoricaliszt - tojás (ehhez adtam hozzá kókusztejet - 3 tojás/0,5 dl kókusztej) - kukoricaliszt burgonyapehellyel keverve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése